Novosti

28. Maj 2020.
Gradska stonoteniska liga 2019/2020

28.05.2020. 10:54:29

Poštovani, 

iz svima poznatih razloga i situacije u kojoj se nalazimo, u konsultacijama sa kapitenima ekipa, doneta je Odluka da se gradska stonoteniska liga za sezonu 2019-2020 zaključi sa rezultatima odigranih i evidentiranih mečeva do proglašenja vanrednog stanja. Dodela medalja i svečana večera biće organizovani pred početak naredne sezone. Hvala na razumevanju i izražavamo najiskreniju želju da do prekida odigravanja lige, iz razloga opasnosti po zdravlje sportista, više nikada ne dođe.

konačan plasman (pdf)

15.03.2020. 21:37:33

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19 sva takmičenja u okviru gradske stonoteniske lige se odlažu do daljnjeg. Hvala na razumevanju.

 

Prolećni deo gradska lige za sezonu 2019/2020. počinje u ponedeljak 20.01.2020. godine. 

 

Kalendar jesenjeg dela sezone

Raspored odigravanja mečeva   A liga   B liga

Imenik   A liga   B liga

Zapisnik o odigranom meču

28.09.2019. 14:17:10 - dopuna: Ekonomist - A liga, Stojan Bela

30.12.2019. 23:03:55 PROMENA KONTAKT - Mopet Vranjes 1 - Nikola Katanski - 0616104164

04.01.2020. 13:52:44 NOVI IGRAC - Semes Sandor, Horgos - A liga - Nagy Bence

06.01.2020. 10:58:20 KALENDAR PROLEĆNOG DELA SEZONE (PDF)

10.01.2020. 14:27:44 NOVI IGRAC - Srcef - A liga - Niksa Martinovic

20.01.2020. 21:39:50 NOVI IGRAC - Mopet Vranjes IV - Calasan Srdjan

20.01.2020. 21:42:04 NOVI IGRAC - Stadion II - Bunford Bela

05.02.2020. 14:38:04 NOVI IGRAC - Spartak Infostud 3 - Andrej Janjic

 

25.05.2020. 10:39:22

A liga

XV kolo

Tabela

Skor

Rezultati

B liga

XVIII kolo

Tabela

Skor

Rezultati

31. Decembar 2019.
Najlepse zelje...

15. Oktobar 2019.
1. memorijalni turnir Luka Andrasic

 

Rezultati turnira

Galerija fotografija - Ivan Weitzenfeld


Izvor: subotica.com


Stonoteniski centar Subotica za vikend bio je domaćin dva memorijalna turnira. Po prvi put organizovan je turnir u sećanje na tragično preminulog mladog Subotičanina Luku Andrašića, koji je okupio pedesetak takmičara i brojna lica koja su imala tu čast da budu deo suviše kratkog života ovog mladog borca.

Turnir koji čuva sećanje na Luku Andrašića zajednički su organizovali ETPA (Europa table tennis, Para TT & ping-pong Alliance), Stonoteniski klub "Spin" iz Novog Sada, Stonoteniski savez osoba sa invaliditetom Srbije, odnosno domaćin Stonoteniski klub "Spartak Infostud". Turnir se bodovao za Prvenstvo Srbije za osobe sa invaliditetom.

Na prvom memorijalu okupilo se pedesetak takmičara, ovaj put samo iz klubova sa teritorije Srbije, ali postoji inicijativa i velika podrška, da već od sledeće godine ovaj turnir bude međunarodnog karaktera, samim time masovniji i kvalitetniji.

- Turnir je A klase, ima najviši nacionalni značaj, učestvovali su čak i neki osvajači međunarodnih medalja, među kojima i vlasnici olimpijskog zlata. Nismo imali nikakve dileme da se uključimo u organizaciju turnira, Luka je bio naš igrač. Naša želja je da ovaj turnir postane tradicija i da se svima onima koji budu dolazili ovde pričamo kakav je Luka bio kao igrač i kao čovek. - rekao je Predrag Matković, potpredsednik Stonoteniskog kluba "Spartak Infostud"

Na otvaranju turnira prisutne je pozdravio Roman Pleše, tehnički direktor Evropske stonoteniske federacije, naglasivši tom prilikom da će se lično založiti da već od 2020. godine turnir bude u međunarodnom kalendaru Evropske stonoteniske federacije.

- Veoma sam srećan što smo za nekih desetak meseci uspeli da organizujemo ovako lepo takmičenje, puno entuzijazma. Osobe sa invaliditetom zahtevaju posebnu pažnju, a ljudi ovde su sa zadovoljstvom prihvatili da dođu na ovakav turnir. Mislim da je Luka zaslužio svojim životom, ponašanjem, pristupom, nagradama i priznanjima da se čuva uspomena na njega. - istakao je Pleše - Zahvaljujem se svima koji su podržali ovu ideju, niko nije imao dilemu da ovo treba uraditi, da je to dobro i za grad, za stoni tenis, a svakako da to Luka zaslužuje.

Među onima koji su bili deo Lukinih sportskih uspeha bio je i proslavljeni paraolimpijac Zlatko Kesler, danas selektor Srbije za osobe sa invaliditetom.

- Luka je bio član "Spartaka" i novosadskog "Spina", bio je član reprezentacije i učestvovao na brojnim međunarodnim takmičenjima, bio je više puta prvak Srbije u svojoj kategoriji, a na Prvenstvu mladih uzeo je srebrnu medalju. Pred Lukom je bila dobra karijera, sa samo 17 godina suviše rano je završio svoj život, veliki je gubitak i za reprezentaciju i za sve one koji su ga poznavali i sarađivali sa njim. - rekao je Kesler - Ove godine turnir je bodovni za nacionalni rejting, ali uvereni smo da ćemo već od sledeće godine gledati stonotenisere iz regiona, ali i druge zemlje Evrope poput Slovačke, Češke, Mađarske i Rumunije.

U petak je bila godišnjica Lukine prerane smrti. Njegova majka Dijana Haluzan Andrašić kaže da je to bio jedan vrlo emotivan dan.

- Luka je bio šampion života i neka to bude svakome nada za sutra, jer nada nam je potrebna da bismo ostavili za sobom neki trag, da ne bude da smo samo došli na i otišli sa ovog sveta, kao što to nije ni Luka. Okupili smo se u petak na njegovom grobnom mestu, bilo je puno njegovih drugara, rekla sam im, deco on nije tu, ovo je samo mesto gde mi dođemo, sigurna sam u to! - poručuje majka Dijana

Lukin otac Slobodan Andrašić, koji je i sam sportski radnik, rekao je da ovoliki odziv na prvom memorijalu govori o tome da je njihov sin bio veliki čovek kojeg su svi poštovali.

- Zahvaljujem se svim ljudima dobre volje koji su pomogli i učestvovali u ogranizaicji ovog turnira. Došao je zaista veliki broj ljudi, ne samo takmičara, došli su mu i drugari iz srednje škole, oni su nam puno pomogli kao volonteri da takmičari mogu lakše da igraju mečeve - kaže Slobodan.

15. Oktobar 2019.
43. memorijalni turnir Vilim Harangozo

 

Galerija fotografija - Ivan Weitzenfeld

 

Izvor: stonitenis.org

Memorijalni turnir Vilim Harangozo, 43. po redu, održan je proteklog vikenda u Subotici. Sjajnu formu na startu sezone potvrdili su Dimitrije Levajac i Monika Knežević kojima je pripala titula.

Aktuelni državni prvak, mladi Dimitrije Levajac iz redova zrenjaninskog Banata, priredio je sjajnu igru i odneo duplu krunu na ovom tradicionalnom turniru. U borbi za trofej u singlu nadigrao je prošlogodišnjeg šampiona Iliju Majstorovića, inače svog saigrača, rezultatom 4:1 (11:9, 11:4, 9:11, 11:7, 11:6).

Dalje od polufinala nisu mogli Stefan Kostadinović iz Spartak Infostuda i Nikola Strugarević, igrač Crvene zvezde, pa im je pripala po bronza.

Među ženama najbolja je bila Monika Knežević iz niškog Josip Kolumba koja je do titule došla ubedljivom pobedom nad Anetom Maksuti iz novosadske Panonije u finalu 4:0 (12:10, 11:3, 11:6, 11:6).

Na podijumu za treće mesto našla se još jedna igračica kluba iz Niša, Ivana Vejnović, kao i Tijana Jokić iz STK Novi Sad.

Takmičenje se odvijalo i u konkurenciji parova, a poredak je sledeći:

Seniori parovi
1. Dimitrije Levajac/Ilija Majstorović (Banat)
2. Stefan Kostadinović/Kristian Halas (Spartak Infostud)
3. Kristian Červik/Ivor Katić (Ada/Radnički NS)
3. Aleksandar Radaković/Uglješa Lukić (Primar Co, Walter Wels)

Seniorke parovi
1. Tijana Jokić/Anđela Menger (Novi Sad/Josip Kolumbo)
2. Monika Knežević/Ivana Vejnović (Josip Kolumbo)
3. Aneta Maksuti/Dragana Vignjević (Panonija)
3. Marija Stajić/Sofija Šćepanović (Crvena zvezda/Unirea)

07. Jun 2019.
Dodela priznanja

U stonoteniskom centru održana je tradicionalna dodela priznanja za najbolje ekipe i pojedince kao i dodela posebnih priznanja za doprinos razvoju amaterskog stonog tenisa za sezonu 2018-1019.

A liga ekipno
1. Su Semes Sandor I, Horgoš
2. Mopet Vranješ I, Subotica
3. Srcef, Subotica

B liga ekipno
1. Mopet Vranješ 4, Subotica
2. Stadion I, Subotica
3. Econom Cop 2, Subotica

Najbolji igrač A lige: Robert Takarič
Najbolji igrač B lige: Bojan Tilinger

Posebna priznanja: Franjo Galac i Petko Vranješ

15. Maj 2019.
Gradska stonoteniska liga 2018/2019

 

Prolećni deo gradske stonoteniske lige počinje 28. januara 2019. godine

raspored odigravanja mečeva (PDF)


 

Kalendar prolećnog dela sezone  A i B liga   

Raspored odigravanja mečeva    A liga      B liga

Kontakt - kapiteni ekipa    A liga   B liga   

Ekipe - prijavljeni takmičari    A liga    B liga


Sezona 2018/2019

15.05.2019. 11:51:23

A liga - konačan plasman

Tabela posle XVIII kola

Skor igrača posle XVIII kola

Rezultati utakmica 

B liga  - konačan plasman

Tabela posle XXII kola

Skor igrača posle XXII kola

Rezultati utakmica

19. Novembar 2018.
Prva liga Srbije

U okviru 5 kola prve lige Srbije u stonom tenisu u Kikindi ekipa Spartak Stoss je gostovala u Kikindi. Ovo je bio veoma važan meč za ekipu Spartak Stoss u borbi za opstanak jer se sa ovom ubedljivom pobedom odlepila sa dna tabele i polako se približava sredini. I u ovom meču junaci pobede u redovima Spartak Stoss bili su iskusni Poljak Ištvan i Takarič Robert sa po dve singl pobede.

Galadska , Kikinda - Spartak Stoss , Subotica 1-4

Božić Goran - Takarič Robert 0-3 0-1
Mršić Strahinja - Poljak Ištvan 0-3 0-2
Djukić Nenad - Čokić Aleksandar 3-1 1-2
Božić Goran - Poljak Ištvan 0-3 1-3
Čubrilo Luka - Takarič Robert 0-3 1-4

U okviru 6 kola prve lige Srbije u stonom tenisu u Subotici odigran je derbi meč između domaće ekipe Spartak Stoss i ekipe Tsc iz Bačke Topole. Bez obzira što su gosti iz Bačke Topole u prvih 5 kola imali pet poraza, očekivao se neizvestan meč. Odigrane su sve partije i došlo se do dublova gde su Subotičani rutinski priveli kraju meč.
U redovima domaćina ponovo je briljirao iskusni Poljak Ištvan sa po dve singl pobede i jednu u dublu , a zaslužan je bio i Takarič Robert sa jednom singl pobedom i jednom u dublu.

Spartak Stoss, Subotica - Tsc , Bačka Topola 4-3

Poljak Ištvan - Glavaški Milutin 3-0 1-0
Čokić Aleksandar - Egri Tihamer 0-3 1-1
Takarič Robert - Melik Viktor 2-3 1-2
Poljak Ištvan - Egri Tihamer 3-0 2-2
Takarič Robert - Glavaški Milutin 3-0 3-2
Čokić Aleksandar - Melik Viktor 0-3 3-3
Poljak / Takarič - Egri Thamer / Fadjaš Laslo 3-0 4-3


Nakon 6 kola ekipa Spartak Stoss posle početne krize na početku lige polako ulazi u ritam i sa skorom 3\3 ( 3 pobede i 3 poraza ) nalazi se na 5 mestu prve lige Srbije.
Sada sledi pauza od dve nedelje kada u 7 kolu ekipa Spartak Stoss gostuje protiv imenjaka Spartaka iz Debeljače. Meč je na programu 01.12.2018.

29. Oktobar 2018.
Prva liga Srbije

Nakon četiri odigrana kola prve lige Srbije ekipa Spartak STOSS zabeležila je prvu pobedu pred domaćom publikom.
Ceo tim bio je na visini zadatka. Iskusni Poljak Ištvan zabeležio je dve pobede pri čemu treba istaći izuzetno značajnu pobedu u prvom meču protiv internacionalca Čonić Daniela koji igra dve lige u Srbiji i Španiji, rezultatom 3:1. Takarič Robert je pružio veliki doprinos i u neizvesnom meču zabeležio pobedu rezultatom 3:2 protiv Svetlanovića. Mladi Čokić Aleksandar zabeležio je ubedljivu pobedu rezultatom 3-0 protiv Naumova.
U narednom 5 kolu ekipa Spartak Stoss gostuje u Kikindi gde se 05.11.2018 ( subota ) sa početkom u 18h sastaje sa ekipom Galadske.

Aktuelne rezultate Prve lige Srbije i raspored mečeva možete pogledati ovde.

<< Arhiva

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs