19. Februar 2018. - Prva liga Srbije

Iako je je prošle nedelje okončan jesenji deo prvenstva, stonoteniseri Spartak Stoss-a nisu imali pauzu, te su u nastavku takmičenja u Prvoj ligi Srbije, u okviru 10. kola, dočekali ekipu "Galadske" iz Kikinde. Subotičani su bili silno motivisani i želeli su se revanširati za neočekivani poraz u Kikindi, jprvom delu sezone.

Nije bilo lako u ovom meču, ali nosioci ekipe skoro celog prvenstva, Robert Takarič i Ištvan Poljak ponovo su blistali i dobili po dve partije. Šansu da zablista je ponovo mladi Aleksandar Čokić, koji je bio nadomak iznenađenja pri rezultatu 1:1 u setovima. U trećem setu vodio je 9-7 ali je Strahinja Mršić uspeo da preokrene taj set i u narednom zabeleži pobedu sa 3-1.

Ovog puta Takarič i Poljak uspeli su dobiti Žarka Djurdjeva koji je u jesenjem delu zabeležio dve pobede protiv Subotičana.

Spartak Stoss - Galadska, Kikinda 4-1

Pojedinačne partije: Poljak Ištvan - Đurđev Zarko 3-1; Čokić Aleksandar - Mršić Strahinja 1-3; Takarič Robert - Božić Goran 3-0; Poljak Ištvan - Mršić Strahinja 3-1 i Takarič Robert - Đurđev Žarko 3-1. Trener Spartak Stoss-a je Branko Brstina.

Nakon 10 kola Spartak Stoss se na nalazi na odličnom 4. mestu. U narednom kolu Subotičani gostuju Partizanu u Beogradu (nedelja, 25. februar).

Izvor: subotica.info

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs