12. Februar 2018. - Prva liga Srbije

Galerija fotografija !

STK "SPARTAK STOSS", SUBOTICA - STK " RADNIČKI", NOVI SAD 2-4


U devetom kolu prve lige Srbije Spartak Stoss je u stonoteniskom centru Subotica dočekao lidera na tabeli prve lige Srbije Radnički iz Novog Sada. Gosti iz Novog Sada su i pre meča važili za velikog favorita ali se Subotičani nisu olako predali.
Sam početak meča pripao je domaćinima, Poljak Ištvan je u prvoj partiji iznenadio Borčić Vladu i savladao ga rezultatom 3-1 gde je publika uživala u odličnim potezima sa obe strane, potom je Crepulja Bojan lako savladao Čokića sa 3-0, u trećoj partiji Takarič je rutinski pobedio Starevića. U četvrtoj partiji sastala su se dva najbolja igrača iz oba sastava gde je mlađi Crepulja nadmudrio Poljaka rezultatom 3-0. Na semaforu je bilo 2-2 , prva meč lopta propuštena je već u petoj partiji gde je Takarič izgubio od Borčića 3-1. U zadnjoj šestoj partiji sastali su se mladi Čokić i Starević gde je mlada nada Spartak Stossa Čokić imao prilike i da pobedi Starevića , ali je gostujući igrač rutinski priveo meč kraju.

Stk Spartak Stoss, Subotica - Stk Radnički, Novi Sad 2-4

Poljak Ištvan - Borčić Vlada 3-1 1-0
Čokić Aleksandar - Crepulja Bojan 0-3 1-1
Takarič Robert - Starević Dušan 3-0 2-1
Poljak Ištvan - Crepulja Bojan 0-3 2-2
Takarič Robert - Borčić Vlada 1-3 2-3
Čokić Aleksandar - Starević Dusan 1-3 2-4

Ovim mečom završena je polusezona - jesenji deo nakon 9 kola ekipa Spartak Stoss , Subotica ima skor 5 pobeda i 4 poraza i zauzima 4 mesto u , što je za ovaj sastav veliki uspeh sa tendencijom da zadrže i do kraja prvenstva.
Nema pauze već sledi nastavak lige sledeće nedelje kada dana 17.10.2018 u 10 kolu ekipa Spartak Stoss dočekuje ekipu Galadske iz Kikinde i to će biti i prilika da se revanšira za jesenji poraz u Kikindi.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs