27. Novembar 2017. - Prva liga Srbije

Galerija fotograrfija

Spartak Stoss , Subotica - Imt, Beograd 4-1


U okviru 4 kola prve lige Srbije u stonom tenisu domaća ekipa Spartak Stoss je na svom terenu u stonoteniskom centru Subotica dočekala ekipu Imt iz Beograda i savladala rezultatom 4-1 . I pre meča Spartak Stoss je bio veliki favorit , pored lošeg starta u zadnja dva kola Spartak Stoss je zabeležio dve pobede i osvojio veoma važnu pobedu koja će značiti i skoro već obezbedjen opstanak u prvoj ligi . S obzirom da se ove sezone mnoge ekipe pojačale cilj Spartak Stoss je siguran opstanak i sredina tabele 6 ili 7 mesto .Šansu ove sezone dobili su i mladi igrači Stančevic Aleksandar i Čokić Aleksandar medjutim na početku sezone još nisu ostvarili pobedu i moraće u narednom periodu da jos više trude i vredno treniraju kako bi popravili svoju trenutnu formu .
U meču protiv Imt Beograd pobedu za domaću ekipu doneli su nosioci same ekipe Takarič Robert i iskusni Poljak Ištvan sa po dve pobede .
Evo i pojedinačnih rezultata :
Spartak Stoss , Subotica - ImT , Beograd 4-1


Poljak Ištvan - Stošić Ognjen 3-0 1-0
Čokić Aleksandar - Jovičić Vladimir 0-3 1-1
Takariš Robert - Cerovac Nikola 3-0 2-1
Poljak Ištvan - Jovičić Vladimir 3-0 3-1
Takarič Robert - Stošić Ognjen 3-0 4-1

Nakon 4 kola ekipa Spartak Stoss ima dve pobede i dva poraza , sada sledi manja pauza , i 9.12.2017 ( subota ) ekipa Spartak Stoss u okviru 9 kola gostuje u Novom Sadu protiv ekipe Vojvodina 2011.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs