24. Oktobar 2016. - Trofej Beograda 2016


Čokić Aleksandar sa dve zlatne medalje najuspešniji takmičar na stonoteniskom turniru Trofej Beograda 2016

Vikend je bio veoma naporan i uspešan, pošto se u dva dana vikenda u Beogradu u prekrasnoj novoj dvorani "Master" održala dva značajna takmičenja. U subotu za mlađe kadete do 12 godina a u nedelju su igrali kadeti do 14 godina. Mlađe kategorije Spartak Subotica nastupala su oba dana. U subotu su igrali Čokić Aleksandar i Stojan Kiš Lehel. Prvo se igralo kvalifikacione grupe oba mladja kadeta su se plasirala kao prvaci na glavnu tablu. Čokić Aleksandar je postigao lep uspeh i osvojio kod mlađih kadeta ubedljivo prvo mesto bez izgubljenog seta. U finalu je pobedio Vidić Petra iz Hajduk Veljko, Negotin sa 3-0, dok je Stojan Kiš Lehel plasirao od 9-16 mesta.

Drugi dan turnira na programu su igrali kadeti do 14 godina. Spartak su predstavljali: Čokić Aleksandar, Marković Jovan i Stojan Kiš Lehel.
Najviše uspeha od igrača Spartaka imao je ponovo Čokić Aleksandar koji je osvojio 1 mesto , u polufinalu je pobedio Pavlović Đorđa iz Velike Plane sa 3-2, dok je u finalu pobedio Jovičić Vladimira iz Imt, Beograd sa 3-2. Ostali takmičari Spartaka Marković Jovan se plasirao od 16-32 mesta, dok se Stojan Kiš Lehel nije se plasirao na glavnu tablu.
Na stonotensikom turniru " Trofej Beograda 2016 " takmičare su vodili su treneri: Brstina Branko i Gavrilović Mirko.
Naredni vikend su aktivni stonoteniseri Spartaka i to na turniru "Trofej Bečeja 2016" i to u četiri discipline : mlađi kadeti , kadeti , juniori i seniori. Turnir će biti održan u dva dana 29-30.10.2016.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs