18. Januar 2016. - 9. memorijal Vojkan Markovic

Rezultati turnira

Galerija fotografija

Galerija fotografija by Ivan Weitzenfeld

U stonoteniskom centru Subotica održan je tradicionalni deveti memorijalni turnir "Vojkan Marković" za juniore koji se boduje za rang listu Srbije. Organizator ovog turnira bio je Stonoteniski savez Subotica. Takmičenje se odvijalo u dve discipline i to pojedinačno i parovi.
Od juniora Spartak-a nastupili su: Martinović Nikša , Bognar Bence , Kovačević Denis i Vidaković Boris .
Takmičari su u pojedinačnoj konkurenciji prvo igrali u kvalifikacionim grupama. Od juniora Spartaka prvo mesto u grupi zauzeo je Martinović Nikša dok je Bognar Bence zauzeo drugo mesto. Kovačević Denis i Vidaković Boris nisu prošli svoju grupu.
Na glavnoj tabli pojedinačno Martinović Nikša je uspeo da dođe do finala pobedama protiv Senmartonija iz Novog Sada sa 3-2 , Fenjvešija iz Ade sa 3-1. U polufinalu turnira Martinović Nikša napravio je prvorazredno iznenađenje i pobedio prvog nosioca turnira Marinković Nikolu iz Stak-a rezultatom 3-1. U finalu poražen je od raspoloženog Gacev Alekseiz rezultatom 3-1.


Bognar Bence je na glavnoj tabli u prvom kolu pobedio Stankov Bojana iz Vršca sa 3-1, dok je u drugom kolu naišao na prvog nosioca turnira Marinković Nikolu koji ga je pobedio sa 3-0.
U konkurenciji parova juniori Spartaka bili su veoma uspešni, par Martinović Nikša i Gacev Aleksa su u finalu pobedili par Marinković Nikola i Marinković Miloš sa 3-2 i tako osvojili veliki pobednički pehar, dok su Bognar Bence u dublu sa Fenjveši Florijanom iz Ade osvojili 3 mesto .


Treneri na ovom turniru bili su: Brstina Branko i Gavrilović Mirko.

 

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs