11. Januar 2016. - Pojedinacno prvenstvo Vojvodine za mladje kadete

U nedelju 10.01.2016 u sportskoj hali u Temerinu održano je pojedinačno prvenstvo Vojvodine za mlađe kadete.Takmičenje se odvijalo u dve discipline : pojedinačno i u dublovima.
Mladji kadeti Spartaka nastupali su u sastavu Čokić Aleksandar, Videc Luka i Stojan Kiš Lehel, a trener u Temerinu bio je Gavrilović Mirko.
Kod mlađih kadeta turnir je protekao u apsolutnoj dominaciji Subotičana, pošto je Čokić Aleksandar osvojio dve zlatne medalje i bio najuspešniji takmičar kod dečaka na prvenstvu Vojvodine za mlađe kadete. Sve svoje protivnike je sa lakoćom dobio dok je u finalu Čokić svog rivala Lazića iz Čoke deklasirao sa 3-0.
Rezultati:
Pojedinačno mladji kadeti do 12 godina :
1. Čokić Aleksandar Stk "Spartak", Subotica
2. Lazić Stk " Čoka "
3. Puhača Stk "Temerin "
4. Kovač Stk "Bačka Topola "5-8 mesta Stojan Kiš Lehel Stk"Spartak" , Subotica
9-16 mesta Videc Luka Stk"Spartak",Subotica

Dublovi mlađi kadeti :

1 Čokić Aleksandar / Videc Luka Stk"Spartak" , Subotica


Naredno takmičenje sledeće nedelje je 16.01.2016 kada se u Subotici u stonoteniskom centru Subotica održava rang lista turnir memorijal "Vojkan Marković koji se boduje za zvaničnu rang listu juniora Srbije gde će učestvovati najbolji iz cele Srbije, dok u nedelju 17.01.2016 u Bečeju održava pojedinačno prvenstvo Vojvodine za kadete gde ce učešće uzeti i mlađe kategorije Spartaka.

Povratak...

 

stoss

joola

STK Spartak
JKP stadion
Subotica.info
Subotica.com


By dWeb.rs