19. Oktobar 2015. - Trofej Beograda

Proteklog vikenda, 17. i 18.10.2015. je u Beogradu održan stonoteniski turnir klase Superior ("A" klasa). Turnir se bodovao za rang listu mlađih kadeta i kadeta STSS.
Prvi dan su se takmičili mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, a od takmičara STK "Spartak" - Subotica su nastupili Lehel Stojan, Luka Videc i Aleksandar Čokić. Svi su prošli grupnu fazu takmičenja. Stojan je poražen u prvom kolu glavne table i plasirao se od 17. do 32. mesta, dok je Videc izgubio meč za medalju od drugog nosioca Jockova i tako zauzeo plasman od 5. do 8. mesta. Čokić je bio najuspešniji i u finalnom meču savladao Jovana Jockova (Lav Jevremovac), te osvojio 1. mesto i zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadeta.
I drugog dana su Spartakovci branili boje svog kluba, ali u kategoriji kadeta. Ponovo su nastupili Videc i Čokić, a pridružio im se i Luka Andrašić. Čokić je ponovio svoju odličnu igru od prethodnog dana i opet se domogao finala, te u kategoriji kadeta savladao Nikolu Cerovca (Lav Jevremovac) rezultatom 3:2 i tako osvojio još jedno 1. mesto i zlatnu medalju. Videc i Andrašić su prošli grupnu fazu takmičenja. Videc je poražen u 1. kolu i plasirao se od 33. do 64. mesta, dok je Andrašić bio uspešniji za jedno kolo i zauzeo plasman od 17. do 32. mesta.
Mlade stonotenisere Spartaka su na turniru vodili treneri Bela Stojan i Mirko Gavrilović.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs