31. Avgust 2015. - 5. memorijal Sabo Istvan

​Već petu godinu zaredom STK "Čoka" organizuje Memorijalni turnir u znak sećanja na trenersku legendu, Sabo Ištvana - Čika Pištu. Turnir je održan 29.08.2015. u fiskulturnoj sali O.Š.​ "Jovan Popović" u Čoki. To je bio prvi bodovni turnir za rang listu STSS (Masters - B klase) nove takmičarske sezone 2015./16., a otvorili su je mlađi kadeti i mlađe kadetkinje. Istovremeno je održan i turnir za kadete i kadetkinje koji se nije bodovao za rang listu.
Od mlađih kadeta Spartaka prve bodove su upisali Aleksandar Ćokić, Luka Videc i Lehel Stojan, dok su u kategoriji kadeta nastupili Luka Andrašić i Jovan Marković.
Najbolji rezultat je postigao Čokić, pobedivši u krajnje neizvesnom i dinamičnom finalnom meču, punom rezultatskih preokreta, rivala Jovana Jockova (Lav - Jevremovac) rezultatom 3:2 i tako osvojio 1. mesto i zlatnu medalju, opravdavši tako mesto prvog nosioca. Videc je takođe odlično startovao u novoj sezoni ostvarivši plasman od 5. do 8. mesta, izgubivši meč od drugog nosioca, Jockova. Stojan nije uspeo da se plasira na glavnu tablu izgubivši dva meča u grupnoj fazi takmičenja.
U kategoriji kadeta, Marković je završio takmičenje u grupnoj fazi turnira, dok je Andrašić ostvario odličan rezultat osvajanjem 2. mesta i srebrne medalje. U finalnom meču je poražen od Martina Pijukovića (Horgoš).
Kao trener pobednika turnira u kategoriji mlađih kadeta, Mirko Gavrilović je dobio pehar kao najbolji trener u muškoj konkurenciji.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs