17. Maj 2015. - Otvoreno prvenstvo Novog Sada za juniore

Juniori i juniorke Spartaka učestvovali su na tradicionalnom otvorenom prvenstvu Novog Sada 2015 koji se boduje za zvaničnu rang listu Srbije za juniore . 
Ekipa juniora: Martinovic Niksa, Radosavljević Aleksandar i Lukić Ugljesa. Kod juniora Martinović Nikša na ovom turniru bio je 3 nosioc i rasporedjen na glavnu tablu direktno, dok su Radosavljević Aleksandar i Lukić Uglješa igrali su u kvalifikacionim grupama.
Radosavljević Aleksandar zauzeo je 1 mesto u svojoj grupi i plasirao se na glavnu tablu kao i Lukić Ugljesa koji je bio drugi u svojoj kvalifikacionoj grupi i tako smo u konkurenciji juniora imali 3 predstavnika na glavnoj tabli od 32 takmičara.
Martinović Nikša je u prvom kolu bio slobodan , u 2 kolu je pobedio Marinković Miloša iz Stk "Stak", Beograd sa 3-0 u četvrfinalu je Martinović Nikša pružio bledu partiju protiv Grbić Nikole iz Stk "Čelarevo" i izgubio sa 3-0 i tako se plasirao od 5-8 mesta.
Radosavljević Aleksandar je u prvom kolu glavne table pobedio Nikodijević Petra iz Stk "Borac", Paraćin sa 3-1 a u drugom kolu naišao je na 3 nosioca Jovičić Luku iz Stk "Stak", Beograd i pretrpeo poraz od 3-1 i plasirao se od 9-16 mesta. Lukić Uglješa je u prvom kolu glavne table izgubio od Mihalović Dominika iz Stk"Horgoš" sa 3-2 i plasirao se od 16-32 mesta.

Konačni poredak kod juniora u Novom Sadu :

1 mesto Marinković Nikola ( Stk"Stak " ,Beograd )
2 mesto Gacev Aleksa ( Stk"Radnički ", Pirot )
3 mesto Jovičić Luka ( Stk"Stak" ,Beograd )
3 mesto Grbić Nikola ( Stk"Čelarevo" , Čelarevo )

Od juniorki Spartaka na ovom turniru učestvovala je Halas Ella koja je postigla lep rezultat i osvojila 2 mesto i pored medalje dobila i novčanu nagradu od organizatora.
Halas Ella je u svojoj kvalifikacionoj grupi pobedila prvo Hinić Tamaru iz Stk "Bačka ", Bački Brestovac sa 3-0 a zatim je pobedila Stajić Mariju iz Stk "Crvena Zvezda", Beograd sa 3-1 i plasirala se na glavnu tablu kod juniorki. Na glavnoj tabli u četvrfinalu je naišla na Kovač Sofiju iz Stk "Novi Sad " i pobedila je u tesnom i neizvesnom meču sa 3-2 i tako se plasirala u polufinale gde je odmerila snage sa prvim nosiocem turnira sa blagim favoritom Vignjević Draganom iz Stk "Obilić", Novi Kneževac i napravila iznenadjenje pobedivsi rezultatom 3-1 i tako se plasirala u finale gde sa sastala sa Jokić Tijanom iz Stk 'Vršac " i doživela poraz sa 3-0.

Polufinale juniorke :
Vignjević Dragana( Stk"Obilić ",N. Kneževac ) -Halas Ella (Stk"Spartak",Subotica) 1-3
Jokić Tijana ( Stk"Vršac" , Vršac ) - Agošton Tamara ( Stk" Obilić", N.Kneževac ) 3-1

Finale juniorke :
Jokić Tijana ( Stk"Vršac" , Vršac ) - Halas Ella (Stk"Spartak",Subotica) 3-0

Konačni poredak kod juniorki u Novom Sadu :

1 mesto Jokić Tijana ( Stk "Vršac", Vršac )
2 mesto Halas Ella (Stk "Spartak", Subotica)
3 mesto Vignjević Dragana( Stk "Obilić ",N. Kneževac )
3 mesto Agošton Tamara ( Stk "Obilić" , N.Kneževac )

Juniore i juniorke Spartaka na turniru u Novom Sadu vodio je trener Brstina Branko.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs