30. Mart 2015. - Pojedinacno prvenstvo Srbije za kadete

Galerija fotografija

U Nišu je održano pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za kadete. Učešće je uzelo preko 100 takmičara u dve konkurencije pojedinačno kadeti i kadetkinje i parovi kadeti i kadetkinje. Od takmičara Spartaka na ovom značajnom takmičenju učestvovali su Bognar Bence i Vidaković Boris.
Najviše uspeha imao je Bognar Bence koji je osvojio 2 medalje i to zlato u dublu i srebro pojedinačno, dok Vidaković Boris nije prošao svoju kvalifikacionu grupu i nije prošao na glavnu tablu.


U pojedinačnoj konkurenciji Bognar Bence je na putu do finala pobedio sledeće rivale:
U prvom kolu je bio slobodan, u drugom kolu je pobedio Veljkovića Aleksandara iz Stak, Beograd sa 3 -1, u 3 kolu je pobedio Cvetković Nemanju iz Smedereva sa 3-0 . Težak meč u četvrtfinalu imao je protiv Fenjveši Florijana iz Bačka Topole koga je pobedio rezultatom 3-1 dok je u polufinalu naišao na prvog nosioca turnira Jovičić Matiju iz Stak-a i posle velike borbe uspeo da ga nadigra rezultatom 3-1. U finalu je doživeo poraz od raspoloženog Levajac Dimitrija rezultatom 3:0.

U konkurenciji parova uigrani par Bognar Bence i Fenjveši Florijan posle osvojene kadetske titule u dublu na prvenstvu Vojvodine uspeli su da se okite i zlatnom medaljom na kadetskom prvenstvu Srbije. Na putu do titule par Bognar / Fenjvesi u četvrtfinalu su pobedili par Benke / Filipović (Bačko Gradište / Vranje) zatim u polufinalu par Tepić Pero / Tomić Lazar (Temerin ) rezultatom 3-1 i u finalu par Jovičić M. / Marinković M. (Stak) rezultatom 3-1.

Pobednici po disciplinama :
Kadeti pojedinačno : Levajac Dimitrije ( Stk" Moskva " , Rusija )
Kadeti parovi : Bognar Bence / Fenjveši Florijan (Stk "Spartak",Subotica / Stk "Bačka Topola)
Kadetkinje pojedinačno : Šurjan Sabina (Stk "Unirea " , Uzdin)
Kadetkinje pojedinačno : Šurjan Sabina / Jokić Tijana (Stk "Unirea",Uzdin / Stk"Vršac)

Kadete Spartaka na prvenstvu Srbije vodio je trener Brstina Branko.
U narednom periodu odigraće se još dva turnira za kadete i to trofej Novog Sada i top 12 Srbije za kadete u Bačkoj Topoli posle čega će se znati i kadetska reprezentacija Srbije za evropsko prvenstvo gde velike šanse da uđe ima i član Spartaka Bognar Bence.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs