20. Oktobar 2014. - Trofej Beograda 2014

U nedelju, 19.10.2014. je u organizaciji Stonoteniskog saveza Beograd - Regiona Beograd, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, održan stonoteniski turnir "Trofej Beograda 2014.". Na turniru su se igrale kategorije mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, kao i starija kategorija, kadeti i kadetkinje, a ostvareni plasman se boduje za rang listu STSS i to kao rezultat turnira "A-klase" (superior).

Od Spartakovih takmičara učestvovali su Luka Videc i Aleksandar Čokić u kategoriji mlađih kadeta i Luka Andrašić, Denis Kovačević i Bence Bognar u kategoriji kadeta. Najbolji rezultat su postigli Aleksandar Čokić i Bence Bognar koji su osvojili treća mesta i bronzane medalje u svojim kategorijama.
Bognar je u četvrtfinalnom meču savladao Floriana Fenjvešija (Bačka Topola) i tako obezbedio sebi medalju, ali je u polufinalnom meču, posle vodstva od 1:0, poražen od Pere Tepića (Temerin) rezultatom 3:1, te ostvario plasman među četiri najbolja (3.mesto).
Čokić je nakon pobede nad Tasovac Ognjenom (IMT) i obezbeđenom medaljom ušao u polufinale sa Jovičić Vladimirom (IMT). Pri rezultatu 2:2 i 10:8 u petom setu, nije iskoristio dve meč lopte i tako se, takođe, morao zadovoljiti 3. mestom i bronzanom medaljom.
Kod mlađih kadeta, Luka Videc nije prošao grupnu fazu takmičenja, a kod kadeta je Denis Kovačević obezbedio plasman u 16 najboljih, dok je Luka Andrašić nakon prolaska na glavnu tablu poražen u prvom kolu i ostvario plasman među 64.

Galerija slika

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs