06. Oktobar 2014. - Nezvanicno prvenstvo drzave za decu do 10. god

U nedelju, 5. oktobra. sa početkom u 10 časova održan je tradicionalni XIX KUP MLADIH - "SAT _ TRAKT KUP" - Nezvanično prvenstvo države u stonom tenisu do 10 godina, u sali O.Š. "Čaki Lajoš" u Bačkoj Topoli, u organizaciji STK "Bajša" iz Bajše i STK "Bačka Topola" iz Bačke Topole. Okupilo se preko 60 najboljih dečaka i devojčica iz cele Srbije koji su se takmičili u pojedinačnoj konkurenciji i konkurenciji parova na 8 stolova. Organizatori, kao dobri domaćini su obezbedili užinu i osvežavajuće sokove za sve takmičare kao i kafu za pratioce.
Od mladih stonotenisera Spartaka učestvovao je samo Aleksandar Čokić koji je u konkurenciji parova igrao sa Grujić Zvezdanom (STK "Lav" Jevremovac). U pojedinačnoj konkurenciji, Čokić je u finalnom meču savladao Đorđa Petrovića (Železničar 014 - Niš), rezultatom 3:1 i tako osvojio 1. mesto i zlatnu medalju, dok su u konkurenciji dublova, Čokić i Grujić savladali dubl Đorđe Petrović - Petar Vidić (Železničar 014 - Haduk Veljko) rezultatom 3:0 i osvojili prvo mesto i zlatnu medalju na nezvaničnom državnom prvenstvu do 10 godina.
U ženskoj konkurenciji - pojedinačno, prvo mesto je osvojila Katarina Gvozdenović (Domboš - Mali Iđoš), a u konkurenciji dublova najbolje su bile Tamara Turkoanje - Marina Pinku (Nikolinci).

Galerija fotografija

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs