10. Jun 2014. - Gradska liga 2013/2014 - dodela medalja

Stonoteniski savez Subotice okončao je sezonu zvaničnom dodelom pehara i medalja za najbolje stonotenisere u gradskoj ligi. Savez se uz dogovor sa svim ekipama odrekao dugogodišnje prakse organizacije svečane večere nakon dodele i ta sredstva preusmerio u humanitarne svrhe za ugrožene od poplava koje su nedavno zadesile veliki deo Srbije.

Pehare i medalje najboljima podelili su Đerđ Šoš, nekadašnji igrač Spartaka i dugogodišnji trener nemačkog TTC Matec Frickenhausen i Galac Ferika, ugledni prosvetni i sportski radnik.

Najbolji u A ligi bili su stonoteniseri Spartak III koje su sačinjavali trener Brstina Branko, Radosavljević Aleksandar, Bognar Bence, Trbović Milan i Jevremov Igor. Druga je bila ekipa Eurodrvo, a treća Automanager. U B ligi trijumfovala je ekipa Mopet-Vijak 1 ispred Poštar - Telekoma i Bajmoka. Ekipu Moped Vijak 1 sačinjavali su: Godar Dragan, Katanski Nikola, Miljković Dragan, Perišin Nenad, Resan Milan, Sabadoš Mihajlo i Vranješ Momir. U C ligi najbolja je bila ekipa Bačke Topole koja je trimfovala ispred Šamu Livnice Horgoš i Spartak IV. Ekipa Bačke Topole: Crnković Žolt, Egri Tihamer, Fađaš Laslo, Fenjveši Florian, Frindik Armin, Jakab Norbert, Juhas Antal, Kovač Amor, Kovač Žolt, Rind Lazar, Rončak Danijel, Stojanović Bojan.

Za najboljeg igrača A liige proglašen je Milan Trbović (Spartak III) koji je u sezoni imao samo jedan poraz i 32 pobede. Najbolji stonoteniser B lige je Ferenc Oravec iz ekipa Stiga sa 33 pobede i takođe samo jednim porazom. Najbolji takmičar C lige je Florian Fenjveši iz Bačke Topole koji je ovogodišnju sezonu završio sa stopostotnim učinkom, 29 mečeva-29 pobeda.

(izvor: Dejan Vuković - SPORT Subotica.info)

Galerija fotografija

Video snimak

 

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs