04. Jun 2014. - Prague grand prix 2014.

Od 30.05. do 01.06.2014. godine je u prestonici Češke Republike, Pragu, održan stonoteniski turnir za mlađe kategorije, "PRAGUE GRAND PRIX 2014." Učestvovali su mladi stonoteniseri iz 12 zemalja. Igralo se na 40 stolova u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Osim spartakovih igrača, Aleksandra Čokića i Luke Videca, iz Srbije su učestvovali još i Jovan Jockov (STK "Lav" Jevremovac) i Ana Feješ (STK "Kanjiža").
U pojedinačnoj konkurenciji, Čokić se bez izgubljenog seta u grupi plasirao na glavnu tablu kao drugi nosilac, ali je posle dva kola poražen u meču za medalju od rivala Sampakidis Petrosa (GER) rezultatom 2:3 (9,-9,11,-9,-9) i tako završio takmičenje od 5. - 8. mesta, dok Videc nije prošao grupnu fazu takmičenja.
U ekipnoj konkurenciji, Čokić je igrao sa Jockovom i takođe im je samo jedna pobeda nedostajala do medalje. Ekipa STK "Spartak" je poražena rezultatom 0:3 od ekipe iz Nemačke, a nakon razigravanja za plasman 5. do 8. mesta i dve pobede, zauzeli su 5. mesto. Videc je u ekipnom delu takmičenja igrao sa Šmid Miroslavom (TT Ričanj - Češka) i sa jednom pobedom i dva poraza nisu uspeli da se plasiraju na glavnu tablu.
Takmičari su na turniru za tri dana odigrali velik broj mečeva u grupama, na glavnoj i utešnoj tabli, stekli značajno iskustvo i nove prijatelje.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs