19. Maj 2014. - 61. Zagiping

I pored loših vremenskih prilika i ove godine mladi stonoteniseri iz Srbije nisu propustili popularni turnir za mlađe kategorije „Otvoreno međunarodno prvenstvo Zagreba u stolnom tenisu za juniore i kadete" - 61. Zagiping, koji se tradicionalno održao u „Domu Športova" u Zagrebu (Hrvatska) od 16. - 18.05.2014.
Od igrača STK „Spartak" takmičili su se Aleksandar Čokić i Videc Luka u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Čokić je sa Jockov Jovanom (STK „Lav" Jevremovac - Šabac) nastupao za ekipu „Srbija" u kategoriji najmlađih kadeta (2003. i mlađi), dok je Videc sa Grujić Zvezdanom (STK „Lav" Jevremovac - Šabac) nastupao za ekipu „Lav" u istoj kategoriji. Nažalost, spartakovci ovaj put nisu poneli odličja iz Zagreba.
Odgovorno se može zaključiti da su ove godine na Zagipingu neuporedivo bolje rezultate postigle devojčice i u ekipnom i u pojedinačnom delu takmičenja.
Za Srbiju je ove godine ukupno doneto devet medalja od 32 takmičara.
Najbolji rezultat, od takmičara iz Srbije, je postigla mlada Radmila Tominjak (STK „Vojvodina" Bačko Gradište) koja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila 1. mesto, a u ekipnoj 2. mesto, te je proglašena za najuspešniju takmičarku 61. ZAGIPING -a.

Tominjak Radmila


Igrače su na turniru vodili treneri: Poljak Šandor, Toađer Daniel, Gavrilović Mirko, Czini Gabor, Nikolae Lupulesku, Goran Skeledžija, Dorel Ardeljan, Roland Sorđe i Čeda Damjanović.

U nastavku su rezultati svih takmičara iz Srbije:

Rezultati

info: Viktor Čokić

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs