20. April 2014. - II otvoreni turnir veterana memorijal "Ervin Danka 2014"

II otvoreni turnir veterana Memorijal "Ervin Danka" 2014
Subotica, 19. april 2014.

U subotu 19. aprila 2014. godine u stonoteniskom centru Subotica održan je II otvoreni turnir veterana Memorijal „Ervin Danka" 2014. u organizaciji stonoteniskog saveza Subotica. Uz učešće oko 60 takmičara iz Srbije, Hrvatske i Republike Mađarske takmičenje se odvijalo u četiri starosne kategorije i to apsolutnoj, od 40-49, od 50-59 i preko 60 godina.
U finalnom meču apsolutne kategorije igrač mađarskog ekstraligaša PEAC iz Peča Dudaš Robert savladao je Halas Kristijana, mladu nadu subotičkog Spartaka rezultatom 3:0.
U finalu kategorije veterana od 40-49 godina iskusni Trbović Milan igrač ekipe Spartak II iz Subotice pobedio je Glavaški Milutina iz Bečeja rezultatom 3:1.
Na ovogodišnjem turniru prava bitka se vodila u kategoriji od 50 do 59 godina. U finalnom meču sastali su se trener subotičkog Spartaka Mirko Gavrilović i Bela Stojan nekadašnji trener Azotare. Nakon pet iscrpljujućih setova slavio je Gavrilović rezultatom 3:2.
U finalu kategorije preko 60 godina Galac Ferika iz Subotice savladao je Pjevač Dragana iz Sombora rezultatom 3:0.

Organizator je za sve četiri discipline obezbedio medalje i pehare kao i interesantne robne nagrade u vidu stonoteniskih rekvizita.
Stonoteniski savez Subotica se zahvaljuje porodici Ervina Danke koja je dala bezrezervnu podršku za održavanje ovogodišnjeg turnira.

Konacni rezultati

Galerija fotografija

Video snimak turnira

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs