08. Februar 2014. - 19-ti Molnar Kup - Republika Madjarska

U organizaciji BVSC Budapest TT Club je od 06.-09.02.2014. u Budimpešti (Mađarska) održan jedan od najjačih turnira za mlađe kategorije u Evropi, "19th International Open TableTennis Competition in Memory of János Molnár" - 19. Internacionalni otvoreni stonoteniski turnir "Memorial Monar Janoš", popularniji kao "Molnar - Kup". Učestvovalo je 216 takmičara u pet kategorija iz čak 18 zemalja: Austrije, Belorusije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Francuske, Nemačke, Izraela, Luksemburga, Moldavije, Poljske, Rumunije, Slovenije, Slovačke, Švedske, Ukraine, Mađarske i Srbije
, od toga iz Srbije ukupno 13 takmičara. STK "Spartak" je nastupio sa 7 takmičara:
1. Aleksandar Čokić - mini kadeti
2. Luka Videc - mini kadeti
3. Dario Havedič - mlađi kadeti
4. Bence Bognar - kadeti
5. Mate Rekecki - kadeti
6. Nikša Martinović - kadeti
7. David Havedič - kadeti


Najbolji rezultat je postigao najmlađi predstavnik Spartaka, Aleksandar Čokić, osvojivši 3.mesto i bronzanu medalju u kategoriji mini kadeta (2003.) izgubivši polufinalni meč od Francuza Sabhi Myshaal -a, rezultatom 3:1.
Nikša Martinović je u osmini finala poražen od Andraš Čabe (BVSC-Zugló - Mađarska) sa 3:1 i tako se plasirao u 16 najboljih u kategoriji kadeta. Bence Bognar i David Havedič su prošli grupnu fazu takmičenja, ali su u prvom kolu glavne table obojica poraženi. Ostali takmičari Spartaka nisu prošli grupe. Na turniru su igrače vodili treneri Branko Brstina i Mirko Gavrilović.
Od ostalih takmičara iz Srbije, Akoš Benke (STK "Vojvodina" - Bačko Gradište) se plasirao u 8 najboljih u kategoriji mlađih kadeta (2002.), a Florian Fenyvesi (STK "Bačka Topola") se plasirao u 32 u kategoriji kadeta, dok ostali igrači nisu prošli grupnu fazu takmičenja.

Galerija slika

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs