25. Avgust 2013. - III memorijalni turnir Sabo Istvan - B kategorija

U fiskulturnoj sali O.Š. „Jovan Popović" u Čoki je 24.08.2013., u organizaciji STSS i STK „Čoka", održan prvi „B turnir - Masters" za sezonu 2013./2014., u kategoriji mlađih kadeta koji se boduje za rang listu STSS. U muškoj konkurenciji prijavljeno je ukupno 51 igrač.
Od mladih stonotenisera STK „Spartak" - Subotica nastupili su Aleksandar Čokić i Dario Havedič.
Havedič je, nakon što je prošao „grupni" deo takmičenja, poražen u 1. kolu glavne table sa 3:0 od Pijuković Martina (STK „Horgoš"), iako je pokazao fantastičnu igru tokom celog meča. Ovako je obezbedio sebi plasman u 32 najbolja i stekao svoje prve bodove za rang listu.
Čokić je ovaj put bio uspešniji. Nakon što je kao prvoplasirani u svojoj grupi obezbedio sebi „ulazak" na glavnu tablu kao 15. nosilac, u prvom kolu je pobedio Milošević Bojana (STK „IMT" - Beograd) rezultatom 3:0. U drugom kolu se sastao sa 3. nosiocem Falb Hunorom (STK „Egyseg" - Novi Sad) i pobedio sa 3:1. U četvrtfinalnom meču je savladao Pavlović Đorđa (STK „IMT" - Beograd), rezultatom 3:1. Takmičenje je završio u polufinalnom meču kada je poražen od drugog nosioca, Filipović Petra iz Vranja, rezultatom 3:0 i tako zauzeo 3. mesto i osvojio bronzanu medalju. Ovim rezultatom Čokić je posle prvog turnira sezone obezbedio sebi plasman u prva četiri na rang listi mlađih kadeta STSS.
Na turniru je stonotenisere Spartaka vodio trener Mirko Gavrilović.

Glavna tabla (PDF fajl)

Povratak...

 

stoss

joola

STK Spartak
JKP stadion
Subotica.info
Subotica.com


By dWeb.rs