12. Jun 2013. - Promotivne aktivnosti

Naredne nedelje stonoteniski centar Subotica će sa svojim najmlađim stonoteniserima uzeti učešće u dve akcije u cilju promocije sporta i rekreacije.

Akcija "Šta treniraš?" za cilj ima uključivanje što većeg broja nacionalnih sportskih saveza i klubova u promociju sporta i rekreacije. Svi posetioci akcije "Šta treniraš?" koja će biti održana 06.06.2013. sa početkom u 11.00h u sportskoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić", Trg Lazara Nešića 9, imaće priliku da se na zabavan način upoznaju ali i priključe brojnim sportskim disciplinama koje će predstaviti sportski klubovi iz Subotice.

Galerija slika !


Manifestacija "Sportska Bajka" odlaže se za naredni vikend - 15. jun 2013. godine zbog loših vremenskih prilika u Subotici.

"SPORTSKA BAJKA" je tradicionalna humanitarna manifestacija na nivou Grada Beograda, a usmerena je na promociju i razvoj sporta među mladima i ima za cilj da na zanimljiv i neposredan način uključi što više dece u sport i zdrav način života kao i da uputi roditelje na značaj pravilnog bavljenja sportom kod dece predškolskog i školskog uzrasta. Sportsko humanitarna manifestacija "SPORTSKA BAJKA" održaće se 8.juna 2013. u Palićkom Zoo Vrtu, u organizaciji KK Nippon, Udruženja Kizuna i ekološke radionice "Reciklenko" iz Subotice.
Želja nam je da ova manifestacija postane tradicionalna i u našem gradu i da svake godine na jedan divan i human način pomognemo našoj deci.

Posetite nas i igrajte sa nama...

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs