12. Maj 2013. - Kup Nikole Tesle 2013

Povodom proslave dana škole O.Š. "Nikola Tesla" iz Bačke Topole je u nedelju, 12.05.2013., škola organizovala tradicionalni 14. stonoteniski turnir KUP "Nikole Tesle" u fiskulturnoj sali O.Š. "Čaki Lajoš" u Bačkoj Topoli. Na turniru su učestvovali i mladi stonoteniseri STK "Spratak" od kojih su najuspešniji osvojili ukupno sedam medalja.
Aleksandar Čokić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji 2004. i mlađi, Dario Havedič i Aleksandar Čokić su izgubivši polufinalne mečeve od Benkea i Kuburovića u kategoriji 2002.-2003. osvojili bronzane medalje. Bognar Bence je osvojio srebrnu medalju u kategoriji 2000.-2001. izgubivši meč od večitog rivala Fenjveši Florijana. U kategoriji 1997.-1999. se nakon subotičkog polufinala, Alen Planić - Aleksandar Radosavljević, igralo i subotičko finale između Davida Havediča i Radosavljevića, te je Planić "uzeo" bronzanu medalju, Havedič srebrnu a Radosavljević je rezultatom 3:2 osvojio zlatnu medalju.
Na turniru su učestvovali i Josip Šarčević, Denis Kovačević, Uglješa Lukić i Noemi Bakurek. Svi su prošli grupnu fazu takmičenja i plasirali se na glavnu tablu.

Galerija slika

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs