05. Maj 2013. - Senta - Interpingpong

s leva: Aleksandar Čokić, trener - Mirko Gavrilović, Dario Havedič (Foto: V. Čokić)

04.05.2013. je STK "Senta" u okviru projekta INTERPINGPONG (Integralni stonoteniski program za profesionalce, amatere i hendikepirane sportiste) organizovala turnir za najmlađe stonotenisere iz Srbije i R. Mađarske u dve kategorije. Igrali su u muškoj i ženskoj konkurenciji stonoteniseri 2004. godišta i mlađi, a starija kategorija, takođe devojčice i dečaci posebno, godišta 2001. - 2003.
Od najmlađih igrača STK "Spartak" -a na turniru su učestvovali:
Aleksandar Čokić, koji je u svojoj kategoriji bez većih problema (3:0) savladao pet protivnika da bi u finalu istim rezultatom dobio Kurucić Đorđa iz STK Egyseg - Novi Sad, te osvojio prvo mesto i zlatnu medalju. U starijoj kategoriji je u polufinalu, u napetom i do kraja neizvesnom meču, izgubio sa 1:3 od Pijuković Martina (STK Horgoš) i tako osvojio 3. mesto i bronzanu medalju.
Dario Havedič je igrao u kategoriji 2001. - 2003. godište i takođe osvojio 3. mesto i bronzanu medalju izgubivši polufinalni meč od starijeg i iskusnijeg Falb Honora (STK Egyseg - Novi Sad). Igrače je na turniru pratio trener Mirko Gavrilović.

Galerija slika

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs