11. April 2013. - I otvoreni turnir veterana - memorijal Ervin Danka 2013

13.04.2013. 21:32:04

U stonoteniskom centru Subotica održan je prvi Memorijalni turnir „Ervin Danka" za veterane u organizaciji stonoteniskog saveza Subotica. Uz učešće oko 70 takmičara iz Srbije i Republike Mađarske takmičenje se odvijalo u četiri kategorije i to apsolutnoj, od 40-50, 50-60 i preko 60 godina.
U krajnje neizvesnom i zanimljivom finalu apsolutne kategorije stonoteniser Spartak-a Stefan Kostadinović uspeo je da savlada Ferenc Viktora iz R. Mađarske rezultatom 3:2 i na opšte oduševljenje publike osvoji prvo mesto.
U kategoriji veterana od 40-50 godina iskusni Glavaški Milutin iz Bečeja savladao je Popović Darka iz Sombora rezultatom 3:0.
U kategoriji veterana 50-60 godina Stojan Bela iz Subotice je u meču sa predvidivim ishodom pobedio svog vršnjaka iz Beograda Kramaršić Miloša.
Na ovogodišnjem turniru prava bitka vodila se u kategoriji preko 60 godina. U finalnoj borbi sastali su se legenda subotičkog stonog tenisa Bela Mesaroš i istaknuti sportski radnik profesor Galac Franjo. Nakon 5 iscrpnih setova slavio je Bela Mesaroš.

Organizator je za sve četiri discipline obezbedio medalje i pehare kao i interesantne robne nagrade u vidu stonoteniskih rekvizita.

Stonoteniski savez Subotica se zahvaljuje porodici Ervina Danke koja je dala bezrezervnu podršku za održavanje turnira.

Konačni rezultati

Galerija slika

Video

grupna slika pobednika u svim kategorijama


I OTVORENI TURNIR VETERANA "MEMORIJAL ERVIN DANKA 2013." održaće se u SUBOTICI u SUBOTU 13. aprila 2013. godine sa početkom u 9.00 časova u Hali sportova Subotica - stonoteniska sala, Sep Ferenca 3, u organizaciji stonoteniskog saveza Subotica.

Na turniru se igraju sledece discipline:
a) veterani-ke pojedinačno

Turnir će se organizovati na 8 takmičarskih stolova u četiri starosne kategorije:
1. apsolutna kategorija (pravo nastupa imaju svi igrači)
2. kategorija 40-49 godina
3. kategorija 50-59 godina
4. kategorija 60+ godina.

Organizator je obezbedio medalje i pehare kao i skromne robne nagrade za sve takmičarske kategorije. Takođe, obezbeđen je i internet TV prenos uživo sa dva takmičarska stola na sajtu stonoteniskog saveza Subotica (www.stoss.org.rs).

Propozicije

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs