28. Januar 2013. - 9. Svetosavski turnir Novi Sad

U subotu, 26.01.2013. STK Novi Sad je organizovao "9. Svetosavski turnir" u stonom tenisu. Od stonotenisera Spartaka učešće su uzeli David Havedič, Luka Andrašić, Dario Havedič i Aleksandar Čokić.
Medalje su osvojene skoro u svim kategorijama, izuzev mlađih kadeta. U kategoriji mini kadeta Aleksandar Čokić je osvojio 1. mesto i zlatnu medalju, bez izgubljenog seta, dok je u kategoriji mlađih kadeta eliminisan u prvom kolu glavne table. David Havedič je nastupio u dve kategorije, kadeti i juniori, i u obe je finalni meč igrao sa Vraneševićem, te su "ravnopravno" podelili medalje. U konkurenciji kadeta zlatna medalja je pripala Havediču, ali mu je u finalnom meču u konkurenciji juniora za 3 poena izmaklo zlato, te se morao zadovoljiti drugim mestom i srebrnom medaljom. Andrašić i Dario Havedič su eliminisani u prvom kolu glavne table za mlađe kadete. Zbog izuzetnog zalaganja, fer i korektne igre, Luka Andrašić je na ovom turniru dobio tradicionalnu medalju STK Novi Sad, "Hrabro srce".
Zbog relativno velikog broja takmičara i samo 5 stolova u fiskulturnoj sali O.Š. "Ivo Lola Ribar" u Novom Sadu, sportski dan je bio veoma dug i naporan. Turnir je počeo u 11:00 i trajao sve do proglašenja pobednika u 20:00 časova.

Galerija slika !

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs