29. Avgust 2012. - stonoteniski turniri u Čoki

MEMORIJALNI TURNIR "KIRALJ ILONA - PIKI " - 24.08.2012. - petak - mini kadeti
(nezvanični tunrir koji se ne boduje za rang listu mini kadeta Srbije)
Najmlađi takmičari Spartak-a, mini kadeti do 10 godina učestvovali su na ekipnom memorijalnom turniru "Kiralj Ilona - Piki " u Čoki u sastavu : Čokić Aleksandar i Havedić Dario. U ukupnom plasmanu osvojili su prvo mesto .
Na turniru je učestvovalo 8 ekipa koje su podeljene u dve grupe po 4. Prve dve ekipe iz grupe plasirale su se u polufinale.
Finalni meč u ekipnom delu kod mini kadeta igrali su Spartak i Čelarevo. Subotičani su bili ubedljivi i pobedili rezultatom 3:2.

Kiralj Ilona Piki 2012 - mini kadeti

s leva: Dario Havedič, trener Mirko Gavrilović i Aleksandar Čokić

Slike sa turnira !

VIDEO:

Finale 1. set:

Finale 2. set:

Finale 3. set:

Proglašenje pobednika:
http://youtu.be/QJWSSi2ytAo

MEMORIJALNI TURNIR 2 PO REDU "SABO PIŠTA" 25.08.12 - subota - mlađi kadeti
(zvanični turnir koji se boduje za rang listu mlađih kadeta Srbije)

Od takmičara Spartak-a učestvovao je Bognar Bence koji je u svojoj kvalifikacionoj grupi osvojio prvo mesto i plasirao se na glavnu tablu gde je u prvom kolu izgubio od Naumov Ognjena iz Čoke sa 3-1 (plasirao se od 16-32 mesta) i dobio prve bodove za zvaničnu rang listu kod mlađih kadeta .

MEMORIJALNI TURNIR 2 PO REDU "SABO PIŠTA" 26.08.12 - nedelja - juniori
(zvanični turnir koji se boduje za rang listu juniore Srbije)

Kuriozitet ovog turnira bilo je učešće 7 juniora iz Bahreina. Od takmičara Spartak-a nastupili su : Radosavljević Aleksandar , Havedič David , Sinanović Denis i Planić Alen .
Kvalifikacionu grupu kao drugi prošli su : Radosavljević Aleksandar i Havedič David i dobili prve bodove za rang listu juniora Srbije , dok se Sinanović Denis i Planić Alen nisu plasirali dalje.
Na glavnoj tabli Radosavljević Aleksandar izgubio je od juniora iz Bahreina Mualabe sa 3-0 dok je Havedič David izgubio od Jovičić Luke iz Stak-a iz Beograda sa 3-1 .

Povratak...

 

stoss

joola

STK Spartak
JKP stadion
Subotica.info
Subotica.com


By dWeb.rs