03. Jun 2012. - Turnir za mlađe kategorije - Bečej Open 2012

Najmlađi stonoteniseri Spartaka-a osvojili u Bečeju 3 medalje

Becej Open 2012

s leva: (Radosavljević Aleksandar - II mesto (do 14 g.), Čokić Aleksandar - I mesto (do 8 god.), Havedič David - III mesto (do 12 g.))

Bečej je u nedelju bio odličan domaćin stonoteniskog turnira za mlađe kategorije na kojem se okupilo preko 150 takmičara iz 20 klubova širom Srbije. Učešće na ovom turniru uzeli su i mladi igrači Spartak-a i to : Čokić Aleksandar, Havedič Dario, Havedič David, Planić Alen i Radosavljević Aleksandar.
Čokić Aleksandar je u konkurenciji do 8 godina, na svom prvom turniru, napravio veliko iznenađenje i osvojio zlatnu medalju (zabeležio svih sedam pobeda). Havedič David je konkurenciji do 12 godina osvojio 3 mesto i u polufinalu izgubio od Tomić Lazara iz Temerina 3-1. Radosavljević Aleksandar je u konkurenciji do 14 godina osvojio 2 mesto i u finalu izgubio sa 3-1 od Martinović Nikše iz Zmajeva .
Planić Alen se u konkurenciji do 14 godina plasirao od 5-8 mesta pri čemu je u borbi za medalju i ulazak u 4 izgubio je od svog klupskog druga Radosavljević Aleksandra sa 3-1. Havedič Dario se u konkurenciji do 10 godina plasirao od 9-16 mesta .
Igrače Spartak-a u Bečeju vodili su treneri Gavrilović Mirko i Brstina Branko.

Slike sa turnira !

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs