06. Oktobar 2011. - Redovna izborna Skupština STOSS

Dana 30.09.2011 u Subotici sa početkom u 17h u press centru Hale Sportova u Subotici održana je redovna izborna skupština Stonoteniskog saveza Subotice. 
Izabrani su novi organi Saveza koji će u narednom periodu od 4 godine rukovoditi Stonoteniskim Savezom Subotice. Za novog Predsednika Stonoteniskog saveza Subotice izabran je jednoglasnom odlukom svih prisutnih Zoran Kalinić naš proslavljeni stonoteniser.

Organi STOSS :
Predsednik STOSS : Zoran Kalinić
Potpredsednik STOSS : Branislav Kapor
Generalni sekretar STOSS : Igor Jevremov

Upravni odbor STOSS :
Zoran Kalinić - Predsednik
Branislav Kapor - Potpredsednik
Branko Brstina
Franjo Galac
Mirko Gavrilović

Nadzorni odbor STOSS :
Đorđe Mrkić
Šandor Mikloš
Robert Galfi

Skupština je takođe izglasala i novi Statut i poslovnik o radu Skupštine u skladu sa Zakonom o sportu. Savez je promenio naziv i sedište i sada se zove Stonoteniski Savez Subotica sa sedištem u Subotici, Sep Ferenca 3 - Hala sportova.

U narednom periodu aktivnosti Saveza biće usmerene na dalje unapređenje položaja i promociju stonog tenisa u našem gradu sa posebnim naglaskom na povećanje broja aktivnih igrača svih uzrasnih kategorija. S obzirom da je novi nacionalni stonoteniski centar u Subotici infrastrukturno prilagođen osobama sa invaliditetom aktivnosti saveza biće usmerene i u pravcu organizovanja turnira i treninga osoba sa invaliditetom.

Osim navedenog, savez organizuje stonoteniska takmičenja u različitim kategorijama kao i gradsku ligu za amatere u stonom tenisu koja trenutno okuplja oko 200 rekreativaca u dva ranga takmičenja.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs