06. Septembar 2011. - Turniri u Senti i Beceju


Ovog vikenda veoma aktivni su bili stonoteniseri "Spartak"-a , učestvovali su u Bečeju na seniorskom turniru u subotu a dok su mladje kategorije Spartaka učestvovali na turniru u Senti ( petak , subota i nedelja ).
U Bečeju je bio održan 3 po redu seniorski turnir pod nazivom "Kolenica kup 2011" gde su učešće uzeli i Subotičani : Kostadinović Stefan ,Takarič Robert , Čonić Denis i Stančević Aleksandar .
Svoj kvalitet ponovo je pokazao Kostadinović Stefan koji je osvojio ubedljivo 1 mesto na ovom 3 turniru iz serijala za 2010\2011 što se tiče "Bečej opena",treba podsetiti da je Stefan Kostadinović osvojio i 2 turnir u maju mesecu pa je u generalnom plasmanu nakon 3 turnira osvojio 1 mesto i od organizatora pored standardne nagrade medalje dobio je i vredne nagrade u sportskoj opremi.
Do prvog mesta na 3 turniru u Bečeju Stefan Kostadinovic pobedio je Madjara Tota,Glavaškog iz Beceja , Hrvata Kneževica da bi u finalu dobio Britku Zvonimira iza Beograda sa 3-1.
Evo i rezultata Subotičana sa 3 turnira seniori Becej 2011 septembar :
1. Kostadinović Stefan 1 mesto
2. Čonić Denis 5-8 mesta
3. Takarič Robert 9-16 mesta
4. Stancević Aleksandar 16-32 mesta


Krajem ove nedelje Senta je bila domaćin medjunarodnog turnira za najmladje i to u petak za mladje kadete do 12 godina , subota za kadete do 14 godina a u nedelju za juniore do 18 godina .
Stonoteniseri Spartaka učestvovali su sva tri dana. U petak su igrali mladji kadeti gde je iznenadjenje napravio mladji kadet Havedič David Osvojivši 2 mesto i srebrenu medalju u finalu je izgubio od Miskolci Krištofa iz Kanjiže , a pre toga je dobio 3 igrača iz Horgoša Filipovića, Rekeckog i Mihalovića. Za 2 mesto je od organizatora iz Sente dobio pored medalje i sportsku opremu marke joola.
U subotu se kod kadeta Havediš David plasirao medju 32 takmičara . Kod juniora Stančević Aleksandar i Radosavljević Aleksandar plasirali su se medju 32 takmičara .

U subotu počinje super liga kod muškaraca. Subotički Spartak u okviru 1. kola gostuje u Nišu protiv ekipe Medijana.
U nedelju mladje kategorije Stk "Spartak " učestvuju na tradicionalnom turniru u Bačkoj Topoli povodom dana grada u konkurenciji od 1-6 razreda.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs