09. Avgust 2011. - Biro konto Open 2011 - Herceg Novi

Galerija slika !!

Stk "Herceg Novi " u saradnji sa firmom "BIRO KONTO" organizovao je odličan turnir u stonom tenisu u pojedinačnoj konkurenciji gde je učešće uzelo 16 takmičara iz raznih gradova i to : Valjeva, Lazarevca, Subotice, Herceg Novog , Igala, Novog Sada , Lajkovca i Manhajma (Nemačka).
Na početku turnira igrači su bili raspoređeni u 4 kvalifikacione grupe , a za dalje učešće na glavnoj tabli plasirala su se prva dva takmičara i svake grupe , dok se na glavnoj tabli igralo na ispadanje , a treći i četvrti plasiran takmičar igrao je plej out .
Bilo je dosta uzbudljivih mečeva kao i iznenađenja. Turnir je zasluženo osvojio Takarič Robert koji je već u polufinalu igrao protiv svog klupskog druga Kostadinović Stefana (Spartak I , Subotica i pobedio ga 3-1
( to je po mišljenju mnogih bilo finale pre finala ). Treba pohvaliti i nastup mladog Stančević Aleksandra ( "Spartak II ") koji je zauzeo na kraju odlično 2 mesto i napravio dva velika iznenađenja i to prvo u kvalifikacionoj grupi pobedio je favorita Jovanović Svetomira - Cecu (Stk "Borac",Valjevo) inače bivšeg seniorskog prvaka Crne Gore sa 3-1, a kasnije je u polufinalu turnira napravio jos jedno lepo iznenađenje pobedivši svog klupskog kolegu Brstinu Branka (Stk"Spartak II ", Subotica ) sa 3-1 , i u finalu je izgubio od Takarič Roberta 3-0. Ovaj turnir je protekao u znaku Subotičana pošto su osvojili prva četiri mesta. Boravak u Herceg Novom i Igalu ( Crna Gora ) poslužilo je kombinovanoj ekipi Spartak I i Spartak II kao dobre pripreme za početak sezone koja počinje u septembru mesecu ( to se odnosilo kako na kondicione pripreme , plivanje tako i u večernjim satima uvežbavanje taktičko-tehničkih elemenata u sali)

Evo i konačnih rezultata od 1-8 mesta :

1. TAKARIČ ROBERT ( STK "SPARTAK I ", SUBOTICA )
2. STANČEVIĆ ALEKSANDAR ( STK "SPARTAK II",SUBOTICA )
3-4 KOSTADINOVIĆ STEFAN ( STK "SPARTAK I " , SUBOTICA )
3-4 BRSTINA BRANKO ( STK"SPARTAK II ", SUBOTICA

5-8 JOVANOVIĆ SVETOMIR ( STK" BORAC ",VALJEVO)
5-8 MITROVIĆ IVAN (STK" KOLUBARA",LAZAREVAC )
5-8 JOVANOVIĆ ŽIVOJIN( STK "ŽELEZNIČAR "LAJKOVAC)
5-8 KULIŠIĆ SLAVOLJUB ( STK "NOVI SAD" , NOVI SAD )

Treba na kraju pohvaliti i samog domaćina firmu "BIRO KONTO " u čijoj sali se održao sam turnir i direktora Mađarević Slobodana. Posle završenog turnira organizator je podelio nagrade za najbolje takmičare a za sve učesnike obezbedio je zakusku i besplatno piće.
Vec je dogovoreno da će se za za sledeću sezonu krajem jula organizovati turnir u Herceg Novom na većem nivou , sa boljim uslovima za igranje ( novi stolovi kao i podloga tarafleks ), sa masovnijim odzivom takmičara kao i sa bogatim nagradnim fondom.
Jedan dan je Stk"Herceg Novi " i salu u Igalu u firmi "BIRO KONTO " posetio i predsednik Stonoteniskog Saveza Srbije Zoran Kalinić.

 

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs