15. Jun 2011. - Letnji program rekreativnog centra Stadion

LETNJI PROGRAM REKREATIVNOG CENTRA STADION

U toku maja i juna meseca ove godine održano je nekoliko uspešnih rekreativnih i amaterskih turnira. Zaljubljenici u stoni tenis imali su priliku da u veoma prijatnom ambijentu naše sale ukrste koplja sa svojim rivalima i uživaju u igri.
Prihvatajući predloge naših prijatelja (putem facebook-a) i zahvaljujući njihovoj podršci tokom leta ćemo održati niz manifestacija i turnira kako rekreativnih tako i amaterskih i nastaviti tradiciju letnje biznis lige za amatere. Takođe, planiramo i organizovanje letnje škole za stonotenisere početnike.
Stonoteniska sala " STADION" opremljena je sa 3 JOOLA 1000s takmičarska stola, sa profesionalnom podlogom Taraflex gerfloor, savremenim robotom marke Donik za izbacivanje loptica gde amateri mogu da usavršavaju stonoteniske pokrete. Sala raspolaže tuš kabinama i prostorom za odlaganje opreme. Možemo se pohvaliti i činjenicom da imamo odlične sparing partnere ( trenere) stonog tenisa koji Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju. U sklopu objekta radi i kafe "STADION " sa veoma pristupačnim cenama , a imamo i fenomenalnu letnju baštu sa suncobranima. Našim gostima obezbeđen je i adekvatan parking prostor.

Ovom prilikom pozivamo sve zaljubljenike i fanove stonog tenisa da naše aktivnosti prate na društvenoj mreži Facebook ukucavanjem imena : STK STADION. Kritike, sugestije i Vaše mišljenje su uvek dobrodošli.
Naše aktivnosti (najave turnira, rezultati ostvareni na takmičenjima...) možete pratiti i na sajtu stonoteniskog saveza Subotice - www.stoss.org.rs

Letnja akcija u STK "STADION " :

Iznajmljivanje stolova :
-----------------------------
1 sat koriščenja stola 100 din ( za igrače koji nastupaju u Subotičkoj opštinskoj ligi)
1 sat koriščenja stola 200 din ( za ostale )
1 sat koriščenja robota 100 din

Cenovnik pića u kafe "STADION " :
1. sokovi 80 din
2. kafa 60 din
3. pivo 90 din
4. mineralna voda 50 din

Menadžer stonoteniske sale,
Breščanski Franjo

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs