24. Oktobar 2010. - Druga liga Srbije - grupa sever - muškarci

5. kolo - Stk "Spartak II" , Subotica - Stk "Senta", Senta 4-1

U okviru 5. kola Spartak II " dočekao je favorizovanu ekipu Sente i na opšte iznenađenje odneo pobedu rezultatom 4-1. Domaći sastav pretrpeo je male izmene pa je ovoga puta izostao Poša Karolj iz zdravstvenih razloga a njega je u ekipi uspešno zamenio povratnik u ekipu posle duže pauze Brstina Branko.
Idemo redom kako je tekao rezultat, u prvoj partiji Takarič je relativno lako pobedio senćanina Takača sa 3-1, u drugoj partiji mlada nada Spartak-a Stančević Aleksandar propustio je da napravi iznenađenje protiv Feher Rolanda jer je kod 1-1 u setovima u trećem setu vodio sa 10-8 ali je na kraju izgubio sa 3-1 u setovima. U trećoj partiji Brstina Branko savladao je relativno lako juniorskog reprezentivca Srbije Halas Kristijana sa 3-0. Usledio je dubl Takarič \ Stančević koji je zabeležio pobedu od 3:1 nad Senćanima Feher \ Halas. Pobedu ekipi doneo je najbolji igrač Stk "Spartak II" Takarič Robert savladavši 3-2 Feher Rolanda.
Ovom prilikom treba reći da najviše zasluga za pobedu nad Senćanima ima Takarič Robert sa 2 pobede u singlu i jednu u dublu sa Stančevićem ali i naglasiti da je tek u petom kolu prvenstva Takarič Robert uspeo vezati 3 pobede.

STK "SPARTAK II" , SUBOTICA - STK " SENTA", SENTA 4-1

TAKARIČ ROBERT - TAKAČ KORNEL 3-1 1-0
STANCEVIČ ALEKSANDAR - FEHER ROLAND 1-3 1-1
BRSTINA BRANKO - HALAS KRISTIJAN 3-0 2-1
TAKARIČ \ STANČEVIĆ - FEHER \ HALAS 3-1 3-1
TAKARIČ ROBERT - FEHER ROLAND 3-2 4-1

Posle petog kola Spartak II se nalazi u sredini tabele druge lige sa 4 poena (2 pobede i 3 poraza). Naredno 6. kolo je na programu za dve nedelje 6.11.2010 kada ekipa gostuje u Temerinu.

Povratak...

 

stoss

joola

DHS Yasaka Andro Srbija OSP Blades
STK Spartak
JKP stadion
PPKO
Subotica.info
Subotica.com
MojKlub.rs
Rasveta Subotica
Mobilna telefonija Srbije
Hotel Galleria
SMB mehanizacija i transport
Vila Marija
Novine i TV
Tutnjevic Transport, Vrbas
Exel d.o.o.
Euro drvo SZTR


By dWeb.rs